L'Ajuntament es prepara davat el risc de fortes pluges


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha activat aquest dissabte al vespre la prealerta del Pla de Protecció Civil davant la previsió de fortes pluges al municipi durant la matinada. Això implica que els equips d'emergència, seguretat i protecció, així com alguns serveis municipals estan preparats per a les possibles conseqüències de precipitacions intenses. El Servei Meteorològic de Catalunya preveu que l'episodi de pluja s'intensifiqui durant la matinada al Vallès Occidental.

El Vallès Occidental té una probabilitat superior al 70% de patir fortes pluges durant aquesta matinada. Les precipitacions poden anar acompanyades de tempesta i ratxes fortes de vent. Durant la matinada, el Vallès Occidental podria superar el llindar d'acumulacions.

És per això que l'Ajuntament ha activat la prealerta del Pla de Protecció Civil, fase que contempla l'avís i localització del personal municipal, així com actuacions preventives per minimitzar el risc.

La Direcció General de Protecció Civil recomana fer un seguiment de la previsió meteorològica i extremar la precaució davant possibles aiguats, sobretot si s'agafa el cotxe o es realitzen activitats a l'aire lliure. Protecció Civil també ha posat a disposició dels ciutadans alguns consells per a casos d'emergència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.