Martorell afirma que la capacitat de resposta de Sant Cugat és 'encomiable'

Un equip d'emergència a Coll Favà

Societat

Publicat el 10/oct/10 per Anna Gonzalez / Damià Bonmatí

La resposta dels serveis municipals d'emergències, protecció i seguretat demostra la capacitat de reacció de la ciutat davant episodis com la pluja d'aquest cap de setmana. El regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, ha assegurat que la prevenció ha estat clau per a l'èxit de l'operatiu desplegat, aconseguint minimitzar els riscos i conseqüències de les fortes pluges.

Martorell ha afirmat que les tasques de neteja a rieres i torrents efectuades aquest mes han permès minimitzar els efectes de la forta pluja registrada la matinada de dissabte a diumenge.

Xavier Martorell

Gràcies a la neteja feta de les rieres, no hi hagut més desbordaments o situacions de risc. La resposta preventiva i reactiva és important.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El regidor ha lloat la capacitat dels serveis municipals, tot i que ha reconegut que l'orografia de la ciutat intensifica els riscos derivats de situacions d'emergències.

Xavier Martorell

Sant Cugat està preparada per les emergències. Tot es pot millorar, però la capacitat de reacció de la ciutat és bastant ecomiable.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'Ajuntament manté activada la prealerta davant la predicció meteorològica de més precipitacions.