La capella de Sant Domènec beneeix la imatge del seu sant


  • Comparteix:

La benedicció ha tingut lloc a la capella de Sant Domènec

La benedicció ha tingut lloc a la capella de Sant Domènec

Sant Cugat ha recuperat un llegat històric amb la cessió, per part de les monges dominiques, de la imatge de Sant Domènec. Així ho ha assenyalat el tinent d'alcalde de cultura, Xavier Escura, durant la benedicció d'aquesta nova imatge que ha tingut lloc aquest dimarts a la capella de Sant Domènec. La iniciativa, que ha estat possible gràcies a l'interès de la Penya Regalèssia, ha comptat també amb l'actuació de la coral dels antics escolans del municipi.

La benedicció de la imatge ha anat a càrrec del rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià, mossèn Blai Blanquer, que ha fet un repàs als episodis més significatius de la vida del sant. La incorporació de la imatge de Sant Domènec a la capella ha estat possible gràcies a la cessió de les monges dominiques del municipi, que la van recuperar d'un convent de les Illes Balears. La iniciativa però ha estat fruit de l'interès de la Penya Regalèssia, encarregat de cuidar l'ermita.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, que ha presidit l'acte, ha remarcat que amb la recuperació d'aquesta imatge el municipi rep també un bé cultural i històric.

Xavier Escura

Representa una recuperació històrica. La imatge ens recorda un patrimoni comú.



Un centenar de persones han assistit a la presentació i la benedicció de la imatge a la capella de Sant Domènec aquest dimarts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.