La pluja i el vent ensorren un habitatge a la Floresta i obliguen a fer una quarantena de sortides dels equips d'emergència


Temes relacionats

Cotxes atrapats, ensorraments i arbres caiguts, principals efectes de la forta pluja (11/oct/10)


  • Comparteix:

La majoria d'incidències han estat relacionades amb els arbres caiguts a la via urbana

La majoria d'incidències han estat relacionades amb els arbres caiguts a la via urbana

Els serveis d'emergència han efectuat en les últimes hores una quarantena de sortides a Sant Cugat a causa de les fortes ratxes de vent i les pluges. Durant la matinada s'ha enfonsat una part de l'interior d'un habitatge al carrer Dalmau de la Floresta sense causar danys personals. La majoria d'incidències han estat relacionades amb els arbres caiguts a la via urbana i damunt d'algun vehicle.

La Policia Local ha retirat 26 arbres caiguts i dues tanques d'obres que havien anat a parar a terra a causa del vent durant aquest dimarts. La Policia Local també ha actuat sobre problemes a la xarxa elèctrica i l'acumulació de fang.

Els Bombers han actuat principalment sobre els arbres caiguts a la via urbana que impedien el pas de vehicles i vianants al llarg de tot el municipi. També s'han efectuat sortides per evitar la caiguda d'arbres que estaven en situació de perill i s'ha retirat l'arbre que havia caigut sobre un vehicle al carrer Frederic Mompou.

La Floresta ha estat la zona més castigada. La matinada de dimarts s'ha ensorrat l'interior d'un habitatge sense causar danys personals, ja que en el moment de l'esfondrament no hi havia ningú dins l'immoble. Al mateix districte, els Bombers també han inspeccionat l'habitatge del carrer d'Emeterio Escudero afectat per la pluja de la matinada de diumenge. Els efectius d'emergències han comprovat si el mur caigut durant el cap de setmana, que va obligar a desallotjar la propietària de l'habitatge, podia provocar l'ensorrament del sòl de la finca.

En les tasques d'emergència han participat efectius dels Bombers de la Generalitat, la Policia Local, Mossos d'Esquadra, l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF), Protecció Civil i la brigada municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.