El temporal de pluja i vent es tanca amb 179 intervencions


Temes relacionats

La pluja i el vent ensorren un habitatge a la Floresta i obliguen a fer una quarantena de sortides dels equips d'emergència (13/oct/10)

Sant Cugat es prepara per a noves pluges després de les afectacions del darrer episodi de tempesta (11/oct/10)

Cotxes atrapats, ensorraments i arbres caiguts, principals efectes de la forta pluja (11/oct/10)

Sant Cugat, de les ciutats que més precipitacions registra de Catalunya (11/oct/10)


  • Comparteix:

El temporal va provocar esllevissades

El temporal va provocar esllevissades

Les pluges intenses del cap de setmana i la ventada d'aquest dimarts han obligat a efectuar més d'un centenar de sortides als serveis municipals. En les tasques d'emergència han participat efectius dels Bombers de la Generalitat, la Policia Local, Mossos d'Esquadra, l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF), Protecció Civil i la brigada municipal. L'Ajuntament ha desactivat aquest dimecres al matí la situació de prealerta, vigent des del dissabte.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, ha explicat que la resposta dels serveis municipals ha estat l'adequada.

Xavier Martorell

Tot i la intensitat dels quatre dies, gràcies al treball del serveis municipals i dels voluntaris s'ha respost adequadament.









La intensitat de la pluja, entre 100 i 110 litres per metre quadrat durant la matinada de diumenge, ha estat el principal problema a la ciutat. L'impacte directe de l'aigua i en conseqüència la humitat del sòl ha fet que la ventada de dimarts afectés una gran quantitat d'arbres. Les principals destrosses materials s'han registrat a la Floresta, amb la caiguda del mur d'una vivenda al carrer Emeterio Escudero i l'ensorrament parcial d'una casa al carrer Dalmau del mateix districte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.