Rècord de participació al 17è aniversari del Col·lectiu de la gent gran del Casal de Mira-sol


  • Comparteix:

El dinar s'ha celebrat al restaurant La Bolera

El dinar s'ha celebrat al restaurant La Bolera

Unes 150 persones han assistit aquest dissabte al dinar de celebració del 17è aniversari del Col·lectiu de gent gran del Casal de Mira-sol. Es tracta del dinar més nombrós de la història de l'entitat, que ja s'ha convertit en tota una tradició pels seus membres. L'àpat, que ha tingut lloc al restaurant La Bolera, ha comptat a més amb la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny. La celebració ha clos amb un espectacle al nou teatre del Casal de Mira-sol.

Coral, petanca, tai-xi, excursions i sortides culturals són només alguns exemples del conjunt d'activitats que, des de fa prop d'una vintena d'anys, el Col·lectiu de gent gran del Casal de Mira-sol proposa als santcugatencs més grans. Aquesta vegada, la celebració de la 17a edició del dinar d'aniversari ha superat les expectatives d'assistència.

Tot i la bona resposta dels socis, el president de l'entitat, Juan Muerte, ha animat a incrementar la participació de cara a l'any vinent.

Juan Muerte

Tenim uns socis molt complidors. Tot i això, des d'aquí animo tothom que s'hi apunti, siguin d'on siguin.


La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny també ha elogiat l'esperit actiu del col·lectiu, que diu, 'posen vida als anys'. Són declaracions a Cugat.cat.

Carmela Fortuny

Hi ha gent gran que no es pot permetre sortir de casa pel seu estat de salut, però val la pena que qui es trobi bé ho aprofiti.



Després d'aquesta jornada festiva, l'agrupació ja prepara les pròximes dates de l'agenda, entre les quals destaca la Castanyada, a més de les tardes de berenar i el ball que ofereixen cada diumenge durant tot l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.