La torre de 7 deixa una jornada agredolça pels Gausacs a Esplugues


  • Comparteix:

Els Gausacs, en una de les seves actuacions

Els Gausacs, en una de les seves actuacions

Els Castellers de Sant Cugat no han pogut carregar la torre de 7 en la jornada que ha tingut lloc aquest diumenge a Esplugues. Malgrat l'intent desmuntat del 2 de 7, els Gausacs han resolt l'actuació amb el 4 de 7, el 4 de 7 amb l'agulla i un 5 de 7 que han afrontat per primera vegada aquesta temporada fora de casa.

Després de l'assaig de dissabte a la plaça d'Octavià, en què els camises verdes van practicar folres i castells de 8 amb la companyia de la colla de Sants, aquest diumenge han intentat una altra vegada un 2 de 7 que ja van carregar durant la Festa Major de Valldoreix. Els Castellers no han pogut repetir la fita de carregar i descarregar la torre de 7, tal com van fer a la festa grossa de Sant Cugat.

El cap de colla, Èric Bellmunt, ha valorat a Cugat.cat l'actuació de l'agrupació a Esplugues.

Èric Bellmunt

D'una banda, és una llàstima no haver pogut descarregar la torre de 7, però, per l'altra, estem contents d'haver portat fora el 5 de 7.


La pròxima cita dels Gausacs serà l'últim diumenge de mes a Vilafranca del Penedès, on els camises verdes esperen continuar amb la bona ratxa d'aquesta temporada amb un castell, el 2 de 7, que històricament se'ls ha resistit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.