L'Ajuntament es 'vestirà' de rosa amb motiu del Dia Internacional del Càncer de Mama


  • Comparteix:

Edició anterior de la diada

Edició anterior de la diada

Sant Cugat se suma als actes del Dia Internacional del Càncer de Mama aquest dimarts 'vestint' de rosa el consistori. És la segona vegada que l'Ajuntament i la junta local de l'Associació Contra el Càncer col·laboren per sensibilitzar a la ciutadania sobre una malaltia que afecta una de cada quatre dones. A les set de la tarda s'encendran les llums que tenyiran de rosa la façana de l'Ajuntament, tal com es farà amb altres edificis emblemàtics de diferents punts del món, gràcies a la col·laboració de l'empresa Citellum.

La presidenta de la junta local de l'Associació Contra el Càncer, Marta Martí, ha explicat a Cugat.cat que aquesta jornada servirà per donar a conèixer la tasca de l'entitat santcugatenca.

Marta Martí

Sabem que la gent està conscienciada. Un dia així podran veure la tasca que fem a l'entitat.



La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, considera que l'Ajuntament ha de col·laborar sempre amb iniciatives relacionades amb la prevenció.

Carmela Fortuny

El càncer afecta al malalt i al seu entorn. Hem de col·laboar sempre per conscienciar sobre la prevenció i el diagnòstic precoç.




Durant el 2009, la junta local, que té la seu instal·lada a la Casa de Cultura, va rebre 75 casos de dones demanant informació sobre aquesta afectació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.