Un projecte de la UPC a Sant Cugat rep la distinció de Campus d'Excel·lència Internacional


  • Comparteix:

El projecte ha comptat amb l'ajuda de la UPC de Sant Cugat

El projecte ha comptat amb l'ajuda de la UPC de Sant Cugat

El ministeri d'Educació ha premiat la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) amb el distintiu de Campus d'Excel·lència Internacional 2010. El projecte presentat per la UPC sobre l'eficiència energètica i les energies renovables ha comptat amb la participació del centre de recerca de la UPC de Sant Cugat. La quantitat econòmica que rebrà la UPC és de tres milions d'euros.

El director de la UPC, Joan Puigdomènech, ha assegurat que la filosofia d'actuació del centre es basa en formar arquitectes amb mirades sostenibles. Són declaracions a Cugat.cat.

Joan Puigdomènech

Hem reduït el consum d'energia i de recursos per fer funcionar l'escola. L'arquitecte que surt d'aquesta escola porta incorporat aquest tipus de discusió en la seva manera de fer.


La Universitat de Barcelona (UB), la Pompeu Fabra (UPF) i la Universitat de Lleida (UdL) també han rebut el reconeixement de Campus d'Excel·lència Internacional 2010, mentre que la Rovira i Virgili (URV) de Tarragona ha obtingut la distinció de Campus d'Excel·lència d'àmbit regional.

A la convocatòria d'enguany, s'hi han presentat 22 propostes de tot l'Estat espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.