Media.cat compleix un any amb l'objectiu de seguir augmentant els ciutadans que analitzin amb una mirada crítica els mitjans


Temes relacionats

La jornada Barnils aposta pel periodisme d'investigació per millorar la informació dels casos de corrupció ( 1/des/09)


  • Comparteix:

Pàgina web de Media.cat

Pàgina web de Media.cat

L'observatori d'anàlisi de mitjans de comunicació Media.cat, impulsat pel grup de periodistes Ramon Barnils, compleix aquest mes el seu primer any de vida. Els responsables de Media.cat es mostren satisfets pel ressò que han tingut les seves publicacions i es marquen com a objectiu fer créixer els ciutadans interessats en l'anàlisi de mitjans.

Media.cat, que va néixer de la mà del Grup de Periodistes Ramon Barnils, ha complert aquest mes el seu primer aniversari amb més de 14.000 usuaris únics i més de 120 visites diàries. L'observatori es qüestiona i analitza els missatges de les publicacions dels mitjans de comunicació des de l'àmbit periodístic amb l'objectiu d'aportar més valor a la professió i donar a conèixer un punt de vista diferent sobre l'actualitat.

El president del Grup de Periodistes Ramon Barnils, Joan Vila, ha repassat la trajectòria de Media.cat durant aquest primer any i ha dit que la població mostra interès cap a la seva tasca. Són declaracions a Cugat.cat.

Joan Vila

Hem aconseguit ser referència per alguns mitjans de comunicació. Hi ha una demanda cap a aquest tipus de web.



Al llarg d'aquest any, Media.cat ha publicat informes sobre la mort de Samaranch i les retallades de Zapatero, entre d'altres. De cara als propers dies, l'observatori publicarà una anàlisi sobre el tractament dels mitjans del corredor Mediterrani i seguirà actualitzant la pàgina web cada dia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.