Les esglésies de la ciutat fan una crida perquè els fidels santcugatencs participin en la visita del Papa


Temes relacionats

El Centre Borja creu que el cost de la visita del Papa a Barcelona està justificat ( 9/oct/10)


  • Comparteix:

El Papa visitarà Barcelona el primer diumenge de novembre

El Papa visitarà Barcelona el primer diumenge de novembre

Les esglésies santcugatenques modificaran els seus horaris de misses el primer diumenge de novembre per no coincidir amb l'acte principal de la visita del Papa a Barcelona. La majoria de misses es faran a la tarda o després del seu horari habitual, per intentar afavorir els fidels i sacerdots que vulguin participar als actes de la jornada.

La parròquia de Sant Pere d'Octavià, el Centre Borja, la parròquia de Sant Cebrià i l'Església de Mira-sol modificaran els seus horaris de misses amb motiu de la visita del Papa. Així ho ha explicat el rector de la Parròquia de Sant Pere d'Octavià, mossèn Blai Blanquer.

Blai Blanquer

El dia 7, es faran misses però en hores que no coincideixin amb l'acte central de la visita. Així els fidels poden anar a missa i gaudir de l'acte.


El Bisbat de Terrassa va demanar a les esglésies santcugatenques que tinguessin en compte la visita del Papa en la programació de les misses, però no han emès cap decret suprimint les misses al matí com sí que ha fet l'Arquebisbat de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.