Salvem El Molino adverteix que l'espai del Paral·lel no pot ser un teatre més


  • Comparteix:

Ma Àngels Quadras, davant del renovat El Molino

Ma Àngels Quadras, davant del renovat El Molino

El mític teatre del Paral·lel, El Molino, torna a obrir les seves portes al gran públic aquest dilluns, després d'una setmana d'actes inaugurals. La presidenta de l'Associació Salvem El Molino, la santcugatenca Maria Àngels Quadras, ha expressat la seva satisfacció perquè torni a reviure el teatre, però ha subratllat que el triomf s'aconseguirà només si s'ofereixen espectacles històrics com el 'music-hall'.

El Molino no ha de convertir-se en un 'espectacle més de Barcelona', sinó que ha d'oferir les actuacions tradicionals, com els 'music-hall'. La presidenta de l'Associació Salvem El Molino, Maria Àngels Quadras, considera que l'èxit rau en recuperar les 'varietés' de sempre i adaptar-les als 'nostres temps', per continuar marcant la diferència. Segons la santcugatenca, aquesta mena d'espectacles permeten una interacció amb els espectadors que fa que aquest siguin un element actiu a l'escenari.

Ma Àngels Quadras

Si es realitzessin espectacles variats, es faria ple segur. Ja ho demandarà el públic. Falta aquella 'varieté' de les festes majors.



Quadras assegura que amb la nova obertura s'està utilitzant la nostàlgia d'El Molino històric i subratlla que bona part del públic que espera els espectacles és la gent que antigament hi assistia. Per això considera que el teatre ha d'intentar obrir horitzons i arribar a tota mena de públics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.