El poeta Joan Maragall, protagonista del cicle de conferències dels Amics de la Unesco


Temes relacionats

Matthew Tree tanca el cicle de conferències dels Amics de la Unesco (26/mai/10)

El vi, protagonista aquest desembre de les activitats dels Amics de la Unesco ( 1/des/09)

Trobada entre l'alcalde i l'expresident de l'associació Amics de la Unesco, Llorenç Batchellí (11/jun/09)


  • Comparteix:

Reunió dels Amics de la Unesco

Reunió dels Amics de la Unesco

El poeta i polític Joan Maragall és l'eix central del proper cicle de conferències dels Amics de la Unesco. Els organitzadors, que compten amb la col·laboració d'Òmnium Cultural, posen la mirada sobre Maragall perquè creuen que és un 'referent ideal' per votar amb seny a les properes eleccions al Parlament.

La primera xerrada, 'Joan Maragall, poeta', serà dilluns vinent i la segona, 'Joan Maragall, periodista i polític', serà el tercer dimecres de mes. Totes dues conferències seran a les set de la tarda a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC) i s'emmarquen en els mesos que l'organització dedica a Catalunya.

El president dels Amics de la Unesco, Rafael Recolons, explica que volen fer sortir a la llum la faceta de Maragall com a polític i escriptor. Són declaracions a Cugat.cat.

Rafael Recolons

Volem destacar la faceta de Maragall com a escriptor i polític, que no s'ha tractat massa.


Els Amics de la Unesco no s'obliden dels més joves i orienten als estudiants dels instituts 'Herències comunes', una xerrada sobre l'estat del món a càrrec del filòleg i escriptor iraquià Pius Alibek. La cita és el quart dilluns de novembre a les onze del matí. El cicle continua l'últim dimecres de mes amb la xerrada 'Democràcia i eleccions' a càrrec de l'assagista i escriptor Víctor Alexandre.

El cicle d'aquest novembre posa el punt final el darrer dilluns de mes amb una sessió de cine-fòrum. El film que es projectarà, 'El Juez y el General', explica la història d'un jutge xilè a qui se li assignen casos criminals contra el dictador Augusto Pinochet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.