HP supera l'objectiu de recaptar més de 20.000 euros en la seva jornada solidària


  • Comparteix:

Més de 300 persones han participat en la cursa

Més de 300 persones han participat en la cursa

El centre d'Hewlett-Packard (HP) ha aconseguit recaptar més de 20.000 euros en la 5a edició del Charity Day. D'aquesta manera, l'empresa ha aconseguit superar l'objectiu marcat per a l'edició d'enguany, que ha comptat amb la presència de 1.500 persones. Els diners recaptats aniran destinats a les ONG Okume i Green Gecko.

Durant un dia, els treballadors d'HP han pogut gaudir amb la família i els companys d'un dia de feina diferent gràcies al Charity Day. Obrir les portes de l'empresa a les famílies dels treballadors i recaptar fons amb fins solidaris són els principals objectius d'aquesta jornada. Enguany, l'empresa HP ha tornat a assolir el seu objectiu amb una xifra que supera els 20.000 euros. HP també ha apostat per introduir diverses novetats com ara la cursa d'orientació adreçada a tota la família.

El director general de la companyia, Santiago Morera, s'ha felicitat tant per les xifres de participació com per una diada consolidada.

Santiago Morera

Estem molt satisfets perquè portem molts anys celebrant la diada. És una jornada molt interessant.


La tradicional cursa, que enguany ha arribat al a 14a edició, s'ha tornat a convertir en la protagonista de la jornada. L'alcalde, Lluís Recoder, que ha donat el tret de sortida a la carrera, ha remarcat el caràcter solidari de l'empresa.

Lluís Recoder

És una iniciativa molt positiva on els treballadors s'impliquen en la recaptació solidària.




La jornada del Charity Day ha posat el punt final dissabte a la tarda després d'un dia amb diverses activitats com tallers de risoteràpia, Bio-dansa i jocs per a nens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.