42 nous habitatges de Promusa a sorteig el gener


  • Comparteix:

Anterior sorteig Promusa

Anterior sorteig Promusa

Obert el període per optar a un dels 42 habitatges de Promusa en règim de venda que se sortejaran al gener. Es tracta d'una promoció que es construirà a l'avinguda de Francesc Macià, cantonada amb el Camí de la Creu, i que es preveu els pisos s'entreguin a finals del 2012. L'equipament contempla una superfície construïda de 7.500 metres quadrats, set locals comercials, 61 aparcaments i 52 trasters.

Dels 42 habitatges, 29 són de dues habitacions, 12 disposen de tres habitacions i una en té dues. L'edifici, que es construirà en els terrenys que ocupava el Centro Popular Andaluz (CPA) i l'empresa de components electrònics Marma, està equipat amb sistemes de reciclatge d'aigües grises i energia solar.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat que ara és el moment per presentar la sol·licitud per optar a un habitatge d'aquesta promoció.

Mercè Conesa

És important fer-ne difusió. És el moment d'apuntar-se al registre per optar a una adjudicació.



Properament l'alcalde, Lluís Recoder, col·locarà la primera pedra d'aquesta promoció. El termini per entregar els documents necessaris per optar a un pis protegit finalitza el tercer dimarts de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.