Servei d'autobús per anar al cementiri amb motiu de Tots Sants


  • Comparteix:

El cementiri estarà obert dissabte i diumenge

El cementiri estarà obert dissabte i diumenge

Un servei d'autobús permet als santcugatencs desplaçar-se al cementiri amb motiu de Tots Sants. El servei funciona fins dilluns i s'ajusta als horaris i recorreguts establerts en anys anteriors. El preu del bitllet d'anada i tornada és de 2,5 euros.

Els autobusos surten des de la plaça de Sant Francesc i recorren diversos punts de la ciutat com el Camí de la Creu, la rambla del Celler, l'avinguda Rius i Taulet, l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat, la rambla Ribatallada i les avingudes Graells, de la Clota i de la Generalitat abans d'arribar al cementiri.

Els busos comencen a circular a dos quarts d'onze del matí dissabte i diumenge, i a les deu dilluns. El servei finalitza a les sis de la tarda.

El cementiri està obert dissabte i diumenge, de nou del matí a sis de la tarda; i dilluns, de vuit del matí a sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.