3.500 persones ja gaudeixen de la targeta Sant Cugat Comerç

El president de la Federació d'Associacions de Comerciants, Josep Lluís Galvany

Societat

Publicat el 2/nov/10 per Núria Juanico

La Federació d'Associacions de Comerciants ja ha repartit 3.500 targetes Sant Cugat Comerç i vol augmentar la xifra en 500 abans de Nadal. A falta d'un mes per complir-se el primer aniversari de la targeta, les gasolineres BP de la ciutat s'han afegit aquesta setmana a la iniciativa i la federació espera que altres entitats de la ciutat com el Teatre-Auditori també formin part de la campanya.

La targeta Sant Cugat Comerç va néixer fa un any amb l'objectiu d'incentivar el comerç local entre els ciutadans a través d'un descompte del 2,5% en les vendes de les botigues adherides.

El president de la Federació d'Associacions de Comerciants, Josep Lluís Galvany, ha valorat molt positivament la campanya, ja que des del novembre passat s'han repartit 3.500 targetes entre els ciutadans. Tot i això, Galvany confia en l'època nadalenca per fer créixer aquesta xifra i arribar a les 4.000 targetes repartides. Ho ha explicat en declaracions a Cugat.cat.

Josep Lluís Galvany

Hem entregat unes 3.500 targetes i hi ha més de 200 comerços adherits. Les gasolineres BP també formen part de la iniciativa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Des d'aquesta setmana, els santcugatencs ja poden utilitzar la targeta a la gasolinera de Coll Favà i a la dels Quatre Cantons, a banda dels més de 200 comerços adherits a la iniciativa. La targeta, que permet pagar als establiments federats i proporciona descomptes als clients, es pot aconseguir gratuïtament a qualsevol oficina de La Caixa.