CCOO denuncia l'incompliment del conveni de l'OAMCIC per part de l'equip de govern


  • Comparteix:

Els treballadors de Cugat.cat demanen el compliment del conveni

Els treballadors de Cugat.cat demanen el compliment del conveni

CCOO denuncia la falta de previsió i manca de voluntat política de l'equip de govern per complir amb els compromisos acordats, ara fa quatre anys, en el conveni laboral dels treballadors de l'OAMCIC, de la qual depèn Cugat.cat. En un comunicat, el sindicat també critica que els responsables polítics de l'OAMCIC diguin que no pagaran els salaris acordats per conveni.

Davant d'aquesta situació discriminatòria, CCOO reclama que, si als treballadors de l'OAMCIC se'ls considera treballadors públics, raó per la qual se'ls ha aplicat la retallada per decret del 5%, se'ls pagui el salari base i el complement de destí que també marca la llei.

En el text, se subratlla que el col·lectiu de treballadors, que sempre ha donat totes les facilitats i ha mostrat la seva predisposició per trobar solucions, tampoc no descarten fer mobilitzacions i procedirà a denunciar davant les autoritats laborals aquestes greus infraccions contra els treballadors públics de Cugat.cat, si no es contemplen solucions en l'horitzó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.