El xou del Casal d'Avis de la ciutat dóna el toc musical a la setmana de la gent gran


  • Comparteix:

Una de les actuacions musicals del casal de gent gran

Una de les actuacions musicals del casal de gent gran

Una quarantena de persones han aplaudit aquest divendres les actuacions dels avis del Casal de la gent gran de Sant Cugat. El xou, que se celebra cada any amb motiu de la setmana de la gent gran, mescla diversos números musicals i d'entreteniment interpretats pels membres de la residència. L'acte ha comptat amb la presència de la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny.

Entre altres activitats que han tingut lloc al casal al llarg d'aquesta setmana, hi ha una paella popular, un bingo amb premis i la visita del Grup Mediterrània.

La presidenta del Casal de la Gent Gran, Rosa Figueres, afirma a Cugat.cat que actes com aquest xou donen vida als avis i propicien la implicació dels més grans.

Rosa Figueres

La gent participa molt amb el xou musical del casal.


La celebració de la setmana de la gent gran posarà el punt final aquest diumenge amb una jornada de jocs amb obsequis per als participants i la presència de l'Esbart i dels Bastoners.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.