Els pagesos mantenen les vendes tot i el pont de Tots Sants


  • Comparteix:

El pont de Tots Sants no fa abaixar les vendes del Mercat de Pagès i dóna esperances als comerciants de cara a la campanya de Nadal. Els paradistes han confirmat en declaracions a Cugat.cat que els santcugatencs s'han quedat a la ciutat aquest cap de setmana, fet que ha permès mantenir el volum de vendes i enfocar positivament l'època nadalenca tot i la crisi econòmica.

Els comerciants creuen que la situació econòmica i l'anunci de mal temps han impedit que molts santcugatencs passessin el pont fora de la ciutat, fet que ha permès als paradistes mantenir el volum de vendes tot i la festivitat d'aquest dilluns. Així ho han explicat els pagesos en declaracions a Cugat.cat.

Pagesos

Esperava que no hi hauria gent però al final s'ha omplert. / S'ha notat que hi ha hagut gent que ha marxat. / Ha estat un pont estrany, s'anunciava mal temps.



Pel que fa a la campanya de Nadal, els pagesos creuen que la crisi econòmica no implicarà una baixada de les vendes i que la gent no farà grans restriccions a l'hora de comprar.

Pagesos

El Nadal és el Nadal. / Jo crec que la gent gastarà i comprarà més.





El proper Mercat de Pagès, que és una iniciativa de l'Ateneu, tindrà lloc la segona setmana de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.