La Grossa de Cap d'Any no fa parada a Sant Cugat

Castellterçol, Gironella, Barcelona, Pallejà, Montgat, Gavà, Vidreres, Girona i Mollerussa són els municipis on més ha tocat


  • Comparteix:

Marc Giró, 'la Grossa' i Laia Ferrer a la gala del sorteig / Foto: ACN

Marc Giró, 'la Grossa' i Laia Ferrer a la gala del sorteig / Foto: ACN

Seguint els passos de la 'grossa de Nadal', La Grossa de Cap d'Any també ha passat de llarg a Sant Cugat. Com a mínim pel que fa als números venuts en paper, ja que de la tirada de 50 milions d'euros, 5 milions s'han venut en suport virtual. D'aquests últims, per tant, no se'n coneix la procedència dels guanyadors. Els principals premis s'han repartit entre Castellterçol, Gironella, Barcelona, Pallejà, Montgat, Gavà, Vidreres, Girona i Mollerussa.

El primer premi de La Grossa ha estat pel número 72656 i s'ha venut a Castellterçol, al Moianès. Són 200.000 euros per bitllet jugat. El segon premi, amb 65.000 euros per bitllet jugat, és pel número 44111, i s'ha venut a Barcelona i a Granollers.

El tercer premi és pel número 34226 i són 30.000 euros per bitllet jugat. S'ha venut a Gironella i per internet. Els dos quarts premis, amb 10.000 euros per bitllet jugat, han estat pels números 69576 (venut a internet i a Barcelona) i pel número 14605, que s'ha distribuït a Pallejà, Montgat i Barcelona.

Els tres cinquens premis, amb 5.000 euros de premi per bitllet, han estat pels números 89090 (venut a Gavà, Vidreres i Girona), el 58499 (venut per internet i a Barcelona) i el 60847 (venut a Mollerussa).

També tenen premi les terminacions dels vuit números guanyadors, amb quatre, tres i dues xifres coincidents, a més del número anterior i posterior de cada premi. Per últim, es reintegraran tots els bitllets acabats amb l'última xifra del primer premi.

On es pot fer el reintegrament dels premis?
Els premis de fins a 1.999 euros es poden demanar a qualsevol punt de venda autoritzat, i aquest realitzarà una transferència directa al compte bancari del sol·licitant, que es farà efectiva en un termini aproximat de 48 hores.

Als establiments de la xarxa comercial de Loteries de Catalunya es podran cobrar premis en metàl·lic de fins a 120 euros, i a qualsevol oficina de CaixaBank, els premis des de 50 euros fins a 150.000 euros.

En el cas dels bitllets guanyadors adquirits per internet, els premis es rebran directament al moneder del compte de l'usuari del web i, en cas que l'import sigui superior als 600 euros, directament al compte bancari que es va facilitar en el moment del registre al web de Loteries de Catalunya.

Així mateix, els premis de qualsevol import es podran cobrar fins al dia 31 de març de 2022 a la seu de Loteries de Catalunya, situada al número 33 del carrer Enric Granados de Barcelona. Per fer efectiu el cobrament s'haurà de presentar el bitllet original de la Grossa de Cap d'Any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.