Treballadors de l'escola concertada del Vallès envien 2.300 reclamacions contra les retallades salarials


  • Comparteix:

El treballadors de l'escola concentrada critiquen les retallades salarials

El treballadors de l'escola concentrada critiquen les retallades salarials

Els mestres i professors de l'Ensenyament Concertat de Catalunya del Vallès Occidental han enviat 2.300 reclamacions a la Generalitat per protestar contra el decret de retallades salarials. Unes 120 persones s'han concentrat aquest dimarts al matí davant l'edifici de Serveis Territorials d'Educació, a Sabadell, per protestar contra una modificació de salari que creuen aplicada 'de forma unilateral'.

Durant el matí d'aquest dimarts, treballadors de l'escola concertada s'han manifestat davant 10 equipaments de tot Catalunya, subordinats del Departament d'Educació de la Generalitat. En total han sumat unes 20.000 reclamacions individuals per lluitar contra el decret de retallades salarials, reclamacions de les quantitats 'no percebudes per part del professorat'. El mes passat ja es va fer una concentració en aquest sentit, organitzada també pels sindicats USOC, CCOO i UGT.

Fonts sindicals han explicat a Cugat.cat que aproximadament hi ha hagut el mateix nombre de persones concentrades i reclamacions enviades que la concentració del mes passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.