Unnim destina fons a tres entitats santcugatenques sense ànim de lucre

L'Ateneu Santcugatenc rebrà 5.000 euros pel desenvolupament social dels infants

Societat

Publicat el 4/nov/10 per Àgata Guinó

Els Premis Socials i Culturals d'Unnim 2010 han atorgat 20.000 euros a tres entitats santcugatenques sense ànim de lucre. Aquestes associacions són l'Ateneu Santcugatenc, l'Associació Pro-Disminuïts Físics de Sant Cugat (ASDI) i la Universitat Internacional de la Pau. Els premis es lliuraran aquest dijous a les set de la tarda a l'Espai Cultura Unnim de Sabadell.

L'Ateneu Santcugatenc rebrà 5.000 euros per a l'Ateneu d'Infants perquè ofereixi un espai de relació i participació destinat al desenvolupament social dels infants. Per la seva banda, l'Unnim cedirà a ASDI un total de 8.000 euros per oferir als cuidadors de l'entitat temps lliure els dissabtes. 7.500 és la quantitat de què disposarà la Universitat Internacional de la Pau per al projecte 'Teixint Xarxes' destinat a la transmissió de valors per comprendre el món des d'una visió crítica i oberta, de tal manera que es contribueixi a desenvolupar societats més justes. La iniciativa es portarà a terme a través de cursos per a monitors, professorat i alumnes.

Unnim Obra Social sorgeix a partir de la fusió de Caixa Sabadell, Caixa Terrassa i Caixa Manlleu al 2010 convertint-se en la tercera caixa d'estalvis de Catalunya.