Una exposició al vestíbul de l'Ajuntament obre els actes dels Drets dels Infants


  • Comparteix:

La mostra tracte el drets dels infants

La mostra tracte el drets dels infants

El vestíbul de l'Ajuntament acull una exposició sobre els Drets dels Infants, amb motiu de la celebració el 20 de novembre del Dia Universal dels Drets de la Infància. L'exposició, cedida per la fundació Intervida, està formada per nou panells que expliquen els principals drets dels infants, recollits en la Convenció dels Drets dels Infants aprovada l'any 1989 per les Nacions Unides.

L'exposició es podrà visitar fins diumenge de la setmana vinent i servirà de preàmbul a les activitats infantils que es faran el tercer dissabte de novembre. Aquell dia, la plaça de l'Ajuntament acollirà jocs infantils, un espai de conta-contes i un espectacle musical amb el grup d'animació Capicua. També es projectarà un audiovisual sobre els drets dels infants.

En el transcurs de la festa, es presentarà el Consell dels Infants de Sant Cugat, un espai de participació format per nens i nenes de la ciutat. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, explica a Cugat.cat quins són els objectius d'aquest nou projecte.

Carmela Fortuny

Tenir la mirada dels nens sobre coses que els afecten i que hi hagi un respecte per part dels adults cap a la mirada infantil.


El consell estarà integrat per nens i nenes de 5è i 6è de primària de les escoles de Sant Cugat. Amb aquest espai es pretén donar major visibilitat als nens i nenes i educar en els valors de la participació i el joc democràtic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.