Tres detinguts per un intent de robatori a diversos habitatges de Valldoreix


  • Comparteix:

Els detinguts havien entrat a diverses cases de Valldoreix

Els detinguts havien entrat a diverses cases de Valldoreix

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local han detingut aquest divendres a la nit tres persones com a presumptes autors d'un intent de robatori a diversos habitatges de Valldoreix. Segons han confirmat a Cugat.cat els Mossos d'Esquadra, els fets han tingut lloc entorn les nou de la nit, quan els veïns dels voltants del carrer de Panamà han alertat persones a l'interior d'una vivenda i han avisat les forces de seguretat. Els detinguts, que han quedat a disposició judicial, han entrat a robar a diverses cases dels carrers Perú, Panamà i Brasil.

Diverses dotacions de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra han participat a l'operació, que ha culminat a un quart de deu de la nit amb les tres detencions. Els agents han intervingut un vehicle, una arma de foc i diverses eines i passamuntanyes dels detinguts, que podrien formar part d'una banda organitzada dedicada al robatori sistemàtic de domicilis, segons la Policia Local.

Els detinguts, que no han patit cap lesió i no han oposat resistència, són J.K. de 31 anys, A.L. de 33 anys i C.R de 24 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.