Un atapeït programa de Festa de Tardor atreu els santcugatencs a l'edició més lúdica


Temes relacionats

1976: Primera Festa de Tardor (28/nov/11)


  • Comparteix:

Participants en una de les activitats de la Festa de Tardor

Participants en una de les activitats de la Festa de Tardor

Bastoners, sardanistes i castellers, entre d'altres, han omplert els voltants del Monestir per celebrar aquest dissabte la Festa de Tardor i donar a conèixer les seves entitats als santcugatencs. La jornada s'ha centrat en la cultura tradicional, però també s'han dut a terme tallers i activitats menys convencionals com el de karate i el d'astronomia. L'organització ha apostat enguany per un format més festiu.

La Festa de Tardor ha arribat a Sant Cugat amb una atapeïda proposta d'activitats, moltes d'elles dedicades a la cultura popular com el correfoc, les sardanes i diversos espectacles de bastoners. En aquesta edició de la festa, però, algunes de les propostes no tenen lloc a la plaça d'Octavià com ho havien fet fins ara perquè la carpa situada en aquesta plaça redueix l'espai disponible.

Els participants a les activitats han destacat la important tasca que duen a terme les entitats santcugatenques.

Participants

Crec que és bona per a les entitats i també per sortir amb els nens. / Penso que és una oportunitat per les entitats. / M'agraden les festes tradicionals com aquesta.




Els santcugatencs també han destacat la importància de celebrar aquest tipus de festes populars i tradicionals per donar visibilitat a les associacions i conservar la cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.