L'Ateneu acull una exposició sobre la situació social i política de l'Afganistan


  • Comparteix:

Després dels atacs de l'11 de setembre la població civil ha quedat sumida, encara més, en la misèria i desolació.

Després dels atacs de l'11 de setembre la població civil ha quedat sumida, encara més, en la misèria i desolació.

'Refugiats Afganesos, de l'oblit a la memòria' és el títol de l'exposició que aquest mes de setembre acullen conjuntament l'Ateneu i l'Ateneu Casal del Barri. Formada per gairebé 40 fotografies en color, l'exposició mostra la situació social, política i econòmica de l'Afganistan, un país sotmès a vint anys de guerra i bombardejat per les tropes aliades després dels atemptats de l'onze de setembre.

Refugiats Afganesos, de l'oblit a la memòria és una iniciativa de l'ONG Acció Solidària IGMAN i s'enquadra dins la campanya que duu el nom "Ajudem els refugiats afganesos". Els autors de les fotografies són fotoperiodistes i fotògrafs professionals que han viatjat a l'Afganistan en diferents moments. Després de passar per Madrid, Barcelona i altres municipis del Vallès, l'exposició ha arribat a Sant Cugat. Joan Carles Busquets, coordinador de l'Ateneu Casal del Barri ens ho explica:

Joan Carles Busquets

És una exposició itinerant de la que fins ara en teníem una part al Casal del Barri. Amb motiu de l'inici del nou curs, hem pensat a ampliar-la durant aquest mes de setembre i tenir-la repartida entre les dos seus de l'Ateneu.


Per tenir una visió global de la mostra cal, doncs, visitar els dos espais. Acció Solidària IGMAN és una entitat que treballa a Catalunya per la sensibilització amb els problemes del Tercel Món i en el camp de la solidaritat intenacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.