L'Ateneu santcugatenc i el diputat de Cultura popular de la Diputació, nous manxecs de l'any


  • Comparteix:

L'Ateneu ha estat nomenat 'Manxec de l'any 2003'.

L'Ateneu ha estat nomenat 'Manxec de l'any 2003'.

L'Ateneu santcugatenc i el diputat de cultura popular i tradicional de la diputació de Barcelona, José Vicente Muñoz, han estat nomenats Manxecs de l'Any 2003. Aquest és un reconeixement que atorga cada any el Centre Castellano Manchego de Sant Cugat amb motiu de les seves jornades cultural i amb l'objectiu de destacar la tasca de persones o entitats a favor de la integració cultural.

Un any més, el Centro Castellano ha celebrat les sevs jornades culturals, que enguany arribaven a la 18ena edició. Com ja és habitual, coincidint amb aquesta festa, l'entitat ha volgut reconèixer la tasca d'aquelles persones o entitats que treballen dia a dia per la preservació i la intergració de diferents realitats culturals.

Aquest any, els manxecs de l'any han estat l'Ateneu Santcugatenc i el diputat de cultura popular i tradicional de la Diputació de Barcelona, José Vicente Muñoz. El president del Centro Castellano Manchego, Juan Carrasco, explica així els motius d'aquesta elecció:

Juan Carrasco

L'Ateneu és un casal obert a tots els ciutadans i crec que és molt important. I el senyor Muñoz treballa la cultura popular de Catalunya, on estan integrades totes les cultures.


Per la seva banda, els dos manxecs de l'any han mostrat la seva satisfacció pel reconeixement. Mentre que Muñoz ha volgut destacar la seva implicació amb Castella-La Manxa, el president de l'Ateneu, Ramon Pros, considera que cal treballar per fer de Sant Cugat un poble actiu.

Ramon Pros

És un reconeixement i un imp8ulsa perquè treballem per fer un poble actiu i participatiu.


Durant el dinar ofert pel Centro Castellano Manxego, la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, ha convidat a l'entitat a continuar donant a conèixer la seva cultura i tradicions i a buscar activitats que impliquin els joves de la ciutat. Per la seva banda, des de l'Ajuntament s'han compromès també a seguir treballant amb els manxecs per trobar un nou local per a la seva entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.