Mossèn Blanquer destaca que cal separar el món de la fe i el de la política


  • Comparteix:

Benet XVI ha consagrat el temple de la Sagrada Família

Benet XVI ha consagrat el temple de la Sagrada Família

El rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià, mossèn Blai Blanquer, assegura que la religió no ha d'entrar en política i la política no ha d'entrar en qüestions de fe. Blanquer ha fet aquestes declaracions en relació amb les paraules del Papa Benet XVI que titllava de 'laïcisme radical' les manifestacions anticatòliques contràries a la visita del pontífex aquest cap de setmana a Barcelona. Mossèn Blanquer ha explicat que el Sant Pare sempre ha defensat la convivència pacífica entre les diferents opinions i ha destacat la importància d'aquesta visita per visualitzar la realitat catalana al món.

Blanquer ha explicat les paraules de Benet XVI. Són declaracions a Cugat.cat.

Blai Blanquer

El que Benet XVI volia dir és que hi ha d'haver una bona relació entre el món de la fe i el de la política i que no s'ha d'entrar des d'un àmbit a l'altre.



El rector de la parròquia del Monestir ha destacat també el caràcter mediàtic de la visita, que ajuda, ha dit, a fer conèixer la realitat de Catalunya i del català.

Blai Blanquer

La visita ha estat un fet extraordinari per a la vida de l'Esglèsia i per la visualització de Catalunya i el català pel gran efecte mediàtic que ha tingut.






Blanquer s'ha felicitat d'haver viscut en primera persona d'un esdeveniment de comunió cristiana amb milers de persones en un escenari 'magnífic'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.