Balcells (PSC) i Guillot (ICV-EUiA) completen la jornada Barnils


Temes relacionats

La jornada Ramon Barnils analitzarà el futur de la comunicació pública a Catalunya ( 5/nov/10)


  • Comparteix:

Ramon Barnils

Ramon Barnils

Josep Maria Balcells pel PSC-CpC i Jordi Guillot per ICV-EUiA completen la llista de ponents a la 4a jornada Ramon Barnils, que se celebra aquest divendres. Jordi Cuminal de CiU, Carles Mundó per ERC, Santi Rodríguez del PP i Jordi Cañas de Ciutadans són la resta de membres que explicaran les propostes de les seves formacions en les polítiques de comunicació pública a Catalunya de cara a la propera legislatura. L'acte, organitzat per Cugat.cat i el grup de periodistes Ramon Barnils, tindrà lloc a les set de la tarda a la Casa de Cultura.

El debat serà moderat per la cap de la secció Mèdia del nou diari 'Ara' i membre del grup de periodistes Ramon Barnils, Laia Altarriba. El coordinador de l'OAMCIC, Xavier Fornells, ha avançat alguns dels temes que es tractaran en la trobada.

Xavier Fornells

Ens interessa que els partits donin el seu punt de vista sobre com han de ser els mitjans públics. Tenim molts temes sobre la taula.



L'entrada a la 4a jornada Ramon Barnils, que també compta amb la col·laboració de l'Ajuntament i del 'Diari de Sant Cugat', és lliure i gratuïta. Cugat.cat oferirà la retransmissió del debat en directe a la seva pàgina web.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.