Una tertúlia amb excaps de colla repassa la trajectòria històrica dels Gausacs

La tertúlia ha tingut lloc a la seu de l'entitat

Societat

Publicat el 11/nov/10 per Adrià Claramunt

L'excap de colla dels Castellers de Sant Cugat Marc Maymó s'ha mostrat optimista respecte el present i futur dels Gausacs per la consolidació social que suposa una trajectòria de ja gairebé 15 anys. El gerent de la Coordinadora de colles castelleres de Catalunya, Guillem Soler, s'ha afegit a aquest optimisme i ha parlat del moment 'dolç' del món casteller a nivell general. Tots dos han participat aquest dijous al vespre en una tertúlia sobre la història dels Gausacs que ha tingut lloc a la seu dels camises verdes.

Maymó s'ha mostrat molt satisfet del moment actual de la colla i ha explicat que veu amb optimisme els propers anys dels Gausacs.

Marc Maymó

El present de la colla el veig amb molta salut, sobretot social. Per això el veig amb optimisme.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Guillem Soler, per la seva banda, ha destacat l'explosió de noves colles castelleres que es va viure als anys 90 del segle passat i que va veure el naixement dels Gausacs. Després d'uns anys difícils, ha dit, ara es torna a viure un moment 'dolç' amb el suport dels mitjans de comunicació i la consolidació de moltes colles d'un nivell similar a la dels camises verdes.

Guillem Soler

Cada cop més, valorem que la salut del món casteller no s'ha de valorar pel número de colles que fan castells de nou pisos.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






La tertúlia al voltant de la història dels Gausacs, que també ha reunit l'excap de colla Josep Maria Barberà, ha acollit una vintena de persones a la seu de l'entitat.