Els Castellers guanyen el pols al 2 de 7 i tanquen una temporada 'històrica'


Temes relacionats

Els Gausacs han tornat a apostar pels castells de 7 fora de casa (31/oct/10)


  • Comparteix:

La Diada Castellera d'aquest diumenge converteix la temporada dels Gausacs en la millor de la seva història. Els Castellers de Sant Cugat s'han encarat amb èxit al 2 de 7, que buscaven des de la Festa Major, a més de descarregar el 3 de 7 aixecat per sota i el 5 de 7. El cap de colla, Èric Bellmunt, es marca el 4 de 8 com a objectiu per a la temporada vinent.

La 15a Diada dels Castellers ha igualat la fita aconseguida en la del 2004 i en l'actuació de Festa Major d'enguany. La jornada d'aquest diumenge converteix la temporada actual en la millor de la història dels Gausacs, com ha confirmat el cap de colla, Èric Bellmunt.

Èric Bellmunt

La 14a temporada s'ha convertit en la millor de la nostra història. Però això només ha començat i la propera hem de descarregar el 4 de 8.




Els Gausacs han guanyat el pols al 2 de 7, que intentaven des de la fita aconseguida durant la Festa Major d'enguany. Per a Bellmunt, l'esforç de la colla és la clau de l'èxit.

Èric Bellmunt

Ha estat assajar i assajar, i tenir la confiança suficient per poder-lo descarregar.



Els Castellers també han aconseguit descarregar el 3 de 7 aixecat per sota i el 5 de 7. Els Gausacs volen repetir aquests tres castells de gamma de 7 el cap de setmana vinent, durant l'última jornada de la temporada. Els Gausacs es marquen com a repte de la temporada vinent el 4 de 8, que ja van carregar a la Festa de Tardor del 2007. La Diada d'aquest diumenge ha reunit també a la plaça d'Octavià els castellers de Lleida i de Sants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.