Una cinquantena de treballadors d'HP protesten contra els recents acomiadaments


  • Comparteix:

Més de 50 treballadors de la multinacional Hewlett-Packard s'han concentrat aquest dimarts en protesta pels recents acomiadaments a Sant Cugat i altres centres que la companyia té a l'Estat espanyol. Els empleats critiquen que una 'companyia amb beneficis milionaris' retalli personal contractat per després subcontractar empreses que faran les mateixes funcions. La concentració, que s'ha desenvolupat sense incidents, ha servit també per reclamar diàleg a la direcció de la companyia.

Els treballadors consideren injustificats la cinquantena d'acomiadaments que la multinacional nord-americana ha executat en les darreres setmanes en diferents plantes a tot l'Estat espanyol, dels quals 16 a Sant Cugat.

El secretari general de la secció sindical de Comissions Obreres a HP Outsourcing, Eduard Castro, explica els motius de la protesta. Són declaracions a Cugat.cat.

Eduard Castro

Tenen projectes, es necessiten perfils de treballadors que ara han fet fora, els substituiran per subcontractats. A més, tenen beneficis.




Els treballadors reclamen a la direcció de la companyia que s'estableixi un diàleg entre direcció i treballadors per trobar una sortida negociada a l'actual situació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.