L'Ajuntament enllesteix reparacions d'asfalt, voreres i guals per un cost de 650.000 euros


Temes relacionats

El tanatori comptarà amb una sala multiconfessional a l'abril (21/jul/10)


  • Comparteix:

Paraira, en roda de premsa

Paraira, en roda de premsa

L'Ajuntament ha destinat 650.000 euros a la reparació de voreres, asfalt i guals a tot el municipi, uns treballs que acabaran aquests dies, coincidint amb el tret de sortida a la construcció de la sala multiconfessional al tanatori municipal. A més, s'han posat en marxa les actuacions d'arranjament de set carrers i les obres de repavimentació de trams de cinc vies més.

Les dades les ha presentades en roda de premsa la tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira. Paraira ha subratllat que les obres de reparació de voreres, asfalt i guals han causat poques incidències als ciutadans perquè han estat puntuals i de poca durada. Pel que fa a l'asfalt, Paraira ha recordat que ja s'ha reparat tot el carrer Veneçuela i, pel que fa a les voreres, ha destacat que s'han fet 83 actuacions.

Paraira s'ha mostrat 'contenta' d'haver tirat endavant aquestes operacions.

Cristina Paraira

Estem contents d'haver realitzat aquests projectes. Els veïns veuen els problemes cada dia i és feina nostra impulsar millores.




Paraira ha aprofitat per recordar que aquests dies comencen les obres de la sala multiconfessional del tanatori, que permetrà acollir celebracions laiques i de diverses religions. Està previst que les obres, que tenen un cost de 500.000 euros, acabin el maig.

El passatge Diputació, els carrers Marges, Mir, Sallès, Escaletes i de la Quadra Canals; i el passeig de la Creu registraran fins a finals d'any processos d'arranjament. Repavimentació dels carrers, millora de les voreres, de l'enllumenat públic i de les xarxes de serveis són les actuacions que es desenvoluparan. Aquestes obres estan finançades en gran part per la Diputació de Barcelona. En total, el cost suma un milió d'euros.

Pel que fa a la repavimentació de carrers, fins Nadal, es faran obres a cinc carrers, com el de Mira-sol i el passeig Olabarria, per un cost de 235.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.