Èxit de participació a la 49a Marxa Infantil


  • Comparteix:

L'arribada s'ha situat al parc Ramon Barnils

L'arribada s'ha situat al parc Ramon Barnils

La 49a edició de la Marxa Infantil de Regularitat s'ha desenvolupat amb tota normalitat, després de la incertesa provocada per les pluges dels últims dies. Més de 2.200 nens han participat a la tradicional caminada, que enguany ha recuperat el traçat que passa per Valldoreix i ha fet la parada per dinar a l'ermita de la Salut.

En acabar la cursa al parc Ramon Barnils, el director de la Marxa, Joan Carles Alayo, s'ha mostrat molt content que finalment s'hagi pogut fer la marxa.

Joan Carles Alayo

Estem molt satisfets per dues coses: perquè no vam afluixar amb l'assumpte del temps i finalment ha fet un dia esplèndid, i perquè la marxa en si ha anat molt bé.


Els pares s'han mostrat molt contents que els seus fills hagin pogut fer el camí.

Pares




Els infants d'entre 6 i 11 anys han fet un circuit de 15 quilòmetres, mentre que els participants d'entre 12 i 14 anys han recorregut un trajecte de 17 quilòmetres. Els petits també estaven contents i han gaudit de la caminada.

Nens




Durant el dissabte, el mal temps va fer dubtar l'organització de suspendre la marxa, però després d'inspeccionar l'estat del terreny van mantenir la marxa, que finalment ha transcorregut sense incidents i fins i tot amb sol en alguns moments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.