ASDI recapta fons per a la llar-residència a l'espera del finançament de la Generalitat


Temes relacionats

ASDI, a l'espera de rebre els ajuts de la Generalitat per iniciar la construcció de la llar-residència (19/jun/10)

La Generalitat assumirà el 50% del cost per la llar-residència que vol contruir ASDI (20/nov/06)


  • Comparteix:

L'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI) ha celebrat aquest dissabte al Castell de Sant Marçal el seu 30è sopar solidari amb l'objectiu de donar un nou impuls al projecte de la llar-residència. Més de 300 comensals han posat el seu gra de sorra en aquest projecte, que es finança any rere any amb les aportacions dels participants i d'una tómbola benèfica que compta amb el suport dels comerciants de la ciutat. Tot i que la llar-residència s'havia de començar a construir aquest any, ASDI està pendent de part del finançament que la Generalitat ha de subvencionar, tal com fixa un conveni signat fa quatre anys.

Tot i que el 30è sopar no ha pogut coincidir amb l'inici de les obres de la llar-residència, els responsables d'ASDI continuen recaptant fons per a un projecte que havia d'iniciar-se aquest any.

La presidenta d'ASDI, Mercè Martínez, ha explicat en quin punt està el projecte.

Mercè Martínez

El més important per a nosaltres és tirar endavant la llar-residència. Aquest any havia de començar però no ha pogut ser per problemes econòmics.




En aquest sentit, la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha lamentat el retard en el finançament de la llar-residència.

Carmela Fortuny

La Generalitat ha de complir els compromisos. Estem insistint al govern perquè la llar-residència es pugui tirar endavant.





Tot i que ASDI està pendent del finançament per poder tirar endavant la construcció de la llar-residència, l'alcalde, Lluís Recoder, ha lloat la capacitat de l'entitat per continuar oferint serveis i activitats als seus socis.

Lluís Recoder

Posa de manifest que la força de la ciutadania pot ser molt gran i no cal esperar l'administració.



De moment, ASDI ha traslladat i renovat la seva seu a Valldoreix. La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, ha explicat algunes de les actuacions que es portaran a terme a l'entorn de la seu per facilitar el seu accés.

Montserrat Turu

Per al 2011 hem pressupostat una dotació per fer l'arranjament i urbanització del carrer d'ASDI.



El sopar solidari, que s'ha celebrat al Castell de Sant Marçal, a Cerdanyola, ha comptat com és habitual amb una nodrida representació social de la ciutat, així com amb representants de tots els partits polítics amb representació al consistori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.