El Club Natació organitza un sopar benèfic per recollir fons d'ajuda a l'Àfrica


  • Comparteix:

Africa Viva ha ajudat a obrir una sala de pediatria.

Africa Viva ha ajudat a obrir una sala de pediatria.

El Club Natació Sant Cugat i la fundació benèfica Àfrica Viva han organitzat per a aquest vespre una festa per recaptar fons destinats a promoure campanyes de salut en diversos països africans. L'acte forma part de la Setmana del Club que se celebra aquests dies a les instal·lacions de l'entitat esportiva.

L'entrada costa deu euros, quantitat que es destinarà a la fundació humanitària. L'acte comptarà amb la presència de la banda musical de Frank Mercadé, que intervé al programa 'Una altra cosa' d'Andreu Buenafuente. Una de les membres d'Àfrica Viva, Anna Hernàndez, comenta la resposta que han tingut els membres del Club Natació Sant Cugat.

Anna Hernàndez

La gent del Club Natació Sant Cugat ha respost molt bé davant de la nostra fundació.


La fundació Àfrica Viva és una fundació que va néixer el 1995 i va començar els seus projectes al continent africà el 98. Anna Hernàndez explica en què consisteix la feina de la fundació a l'Àfrica.

Anna Hernàndez

Les activitats d'Àfrica Viva se centren en la formació de personal a l'Àfrica.


La setmana del club tindrà com a acte central el sopar de gala que se celebrarà dissabte i en el qual es faran socis honorífics de l'entitat els tennistes Àlex Corretja i Albert Costa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.