Les emissions de les antenes de telefonia mòbil de la ciutat estan sota els límits permesos


  • Comparteix:

Exemple d'una sonda

Exemple d'una sonda

La Generalitat ha instal·lat a Sant Cugat una sonda per controlar les emissions de les antenes de telefonia mòbil, sota el Sistema de Monitorització de Radiofreqüència (SMRF). Els resultats de l'anàlisi de l'octubre han demostrat que el nivell d'emissions de la nostra ciutat està sota els límits permesos. Sant Cugat forma part de la tercera onada d'instal·lacions a tot Catalunya, que acabarà amb 232 equips distribuïts arreu del territori.

La sonda, instal·lada a la plaça de la Vila, analitza els camps electromagnètics que generen les antenes de telefonia mòbil a la ciutat, imperceptibles per l'ésser humà. L'objectiu del projecte és determinar els nivells d'aquestes emissions i controlar que estiguin dins dels paràmetres que marca la legislació, dintre dels quals està Sant Cugat. En concret, la mitjana del mes d'octubre va ser de 2,01 volts per metre, arribant al màxim de 2,71 volts per metre. El límit permès és de 27 volts per metre.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.