L'equip de govern obre un diàleg amb els adjudicataris de Promusa que denuncien desperfectes


Temes relacionats

Promusa ja treballa per solucionar els desperfectes que reclamen els veïns, segons l'equip de govern (16/nov/10)

ICV-EUiA s'afegeix a les crítiques veïnals i del PSC pel mal estat dels pisos de Promusa (10/nov/10)

El PSC denuncia problemes a les promocions de Promusa i insta l'empresa municipal a solucionar-los ( 4/nov/10)


  • Comparteix:

Adjudicataris de Promusa han denunciat reiteradament desperfectes en les seves promocions

Adjudicataris de Promusa han denunciat reiteradament desperfectes en les seves promocions

L'equip de govern ha obert una via de diàleg, a través de Promusa, amb els adjudicataris de pisos protegits que han denunciat deficiències en les promocions. Després d'una reunió a tres bandes amb la tinenta d'alcalde de Territori, el gerent de Promusa i dos representants dels veïns, s'han concretat mesures per resoldre les incidències de construcció o manteniment que presenten alguns dels habitatges. L'acord estableix que Promusa repararà els desperfectes d'origen, mentre que els veïns hauran d'assumir els problemes de manteniment.

Els responsables de Promusa es comprometen a visitar les comunitats afectades per conèixer de primera mà la llista de desperfectes denunciats per alguns adjudicataris. L'àrea de Medi Ambient s'encarregarà de fer una diagnosi del funcionament de les aigües grises i les plaques solars per determinar si els problemes d'aquestes instal·lacions són de construcció o de manteniment. En el cas de les filtracions, l'equip de govern assegura que ja estan resoltes 'en un 99%'. Pel que fa a la promoció de Mira-sol Centre, l'Ajuntament encarregarà l'actuació a una empresa externa. L'arranjament de les filtracions anirà a càrrec de la promotora, mentre que en el cas de les plaques solars cal determinar si es tracta de mancances d'origen o de manteniment, i en aquest darrer supòsit els adjudicataris assumirien el cost de la reparació.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, considera que la intervenció de l'Ajuntament permet donar tranquil·litat als veïns.

Mercè Conesa

Per aquestes qüestions els veïns parlaran amb Promusa i l'Ajuntament. Això ha de donar tranquil·litat als veïns.


Promusa també ha encarregat a un especialista en aluminis resoldre els problemes que presenten les persianes d'alguns habitatges. La promotora municipal comunicarà als veïns els canvis de gestor del sistema d'energia centralitzat.

L'àrea de Territori supervisarà totes les actuacions que Promusa dugui a terme en aquesta qüestió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.