Una vintena de projectes participen al 3r concurs de vídeos d'estiu del canal Youtube Sant Cugat

Canal Sant Cugat del portal Youtube

Societat

Publicat el 30/nov/10 per Núria Juanico

El concurs de vídeos d'estiu 2010 del canal Youtube Sant Cugat ha rebut un total de 23 produccions de santcugatencs, set més que en l'edició anterior, que han enregistrat una peça sobre les seves vacances. L'entrega de premis del guardó, organitzat per l'Ajuntament i Cugat.cat, té lloc aquest dimarts al Cafè-Auditori. Els concursants poden aconseguir iPhones, càmeres de vídeo i de fotos i ordinadors portàtils, entre altres regals.

Els participants del concurs han fet arribar produccions guiades pel lema 'Ajuda'ns a decidir entre el mar o la muntanya', que protagonitza l'edició d'enguany. Els vídeos tenen una durada d'un minut i fan referència a les vacances dels protagonistes. A més, el concurs també contempla una categoria de vídeo enregistrat amb telèfon mòbil, amb una sola seqüència i sense edició, que es reconeixerà amb el premi Vodafone.

El regidor d'Innovació, Jordi Puigneró, ha explicat que la participació d'aquesta edició demostra l'èxit del Canal Sant Cugat de Youtube.

Jordi Puigneró

Hem doblat el nombre de vídeos presentats, el nombre de visites del Canal Youtube Sant Cugat i el nombre de visites dels vídeos.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El Cafè-Auditori acollirà, aquest dimarts a les vuit del vespre, l'entrega de premis del concurs, que està organitzat per l'Ajuntament i Cugat.cat.