El CPA vol eixugar els deutes abans d'acabar l'any


Temes relacionats

El tradicional 'potaje' permet acostar posicions entre el CPA i l'Ajuntament ( 7/jun/10)

Ajuntament i CPA acorden el pagament de l'IVA retornat per Hisenda a l'entitat ( 7/mai/10)


  • Comparteix:

Assistents al 'Potaje de la Amistad' d'enguany

Assistents al 'Potaje de la Amistad' d'enguany

El Centro Popular Andaluz (CPA) acaba l'any amb la intenció d'eixugar el seus deutes i d'incrementar les places de les activitats culturals que organitza. Així ho ha avançat a Cugat.cat el president de l'entitat, Antonio Rodríguez, durant el 'Potaje de la Amistad', que ha comptat aquest dissabte amb una assistència superior a la d'edicions passades.

Més d'un centenar de persones s'ha reunit entorn la taula per degustar el tradicional 'Potaje de la Amistad', que el CPA prepara anualment amb l'objectiu d'aplegar els socis abans de les festes nadalenques.

El president del CPA, Antonio Rodríguez, ha aprofitat la cita per explicar els projectes de futur de l'entitat.

Antonio Rodríguez

El primer projecte del CPA és liquidar el deute amb Promusa. En segon lloc, també ens plantegem ampliar les places d'inscripció i l'espai per al curset de ball flamenc.




La trobada gastronòmica ha comptat amb l'alcalde, Lluís Recoder, que ha destacat la tasca cohesionadora de l'entitat entre santcugatencs amb procedències diverses.

Lluís Recoder

El CPA és una entitat molt arrelada a Sant Cugat gràcies a la seva àmplia activitat, que l'ha convertit en un punt de trobada indispensable durant els últims anys.






Als propòsits d'any nou del CPA s'hi suma un nou impuls a l'agermanament entre Sant Cugat i el municipi de Montellano, localitat d'origen de bona part dels andalusos residents a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.