Els llums de Nadal, més sostenibles que mai, s'encenen aquest divendres


Temes relacionats

Diversitat d'opinions entre els comerciants sobre la data d'encesa de llums de Nadal (30/nov/10)


  • Comparteix:

Encesa de llums d'altres anys

Encesa de llums d'altres anys

Aquest Nadal, Sant Cugat serà més sostenible que mai. Gràcies a l'enllumenat led, els llums de Nadal es podran encendre aquest divendres, una setmana abans que en els últims dos anys, reduint d'igual manera la despesa energètica i les emissions de CO2. D'aquesta manera, l'Ajuntament ha intentat trobar l'equilibri entre els interessos dels comerciants i la sostenibilitat mediambiental.

La regidora de Serveis Urbans, Cristina Paraira, ha destacat la gran fita del consistori aquest any: respondre als interessos dels comerciants i a les necessitats mediambientals.

Cristina Paraira

Des de l'Ajuntament hem intentat trobar l'equilibri entre els interessos dels comerciants i que l'encesa de llums sigui el més sostenible possible.


Durant els últims anys, l'Ajuntament ha reduït el nombre de garlandes i ha incorporat les bombetes de baix consum, però no va ser fins el 2007 quan es va començar a substituir les bombetes per enllumenat de tipus led. Aquest Nadal, tot l'enllumenat serà d'aquesta mena i per això es farà la tradicional encesa el dia 3 de desembre i no als voltants de Santa Llúcia com havia estat habitual durant els últims anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.