La policia intervé en dues baralles després del clàssic


  • Comparteix:

Les baralles han estat entre seguidors d'ambdós equips

Les baralles han estat entre seguidors d'ambdós equips

La celebració post partit entre el Barça i el Reial Madrid ha acabat a Sant Cugat amb dues baralles. Així ho ha confirmat a Cugat.cat la Policia Local, que ha explicat que els enfrontaments entre seguidors d'ambdós equips s'han centrat a la plaça de Gabriel Ferrater, a la zona dels cinemes, i a la de Lluís Millet, davant l'estació dels Ferrocarrils. La policia ha explicat que les dues baralles no han ocasionat cap ferit ni tampoc desperfectes en el mobiliari urbà.

Escoltem el caporal Aguilar en declaracions a Cugat.cat.

Caporal Aguilar

Hi hagut una baralla a la plaça de Gabriel Ferrater i una altra a la plaça de Lluís MIllet. Cap de les dues ha acabat amb ferits.




Policia Local i Mossos d'Esquadra han treballat conjuntament aquest dilluns en un dispositiu especial que ha començat a dos quarts d'onze de la nit i que han donat per finalitzat a dos quarts d'una de la matinada. Durant aquestes hores alguns carrers del centre de la ciutat han quedat tallats al trànsit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.