Sant Cugat dóna a conèixer el Pla Local d'Innovació en una trobada a Copenhaguen


Temes relacionats

Sant Cugat participa en una trobada de Living Labs Global a Dinamarca (24/nov/10)

El Pla Local d'Innovació, premiat (15/feb/10)


  • Comparteix:

L'Ajuntament va rebre un premi Living Labs al febrer

L'Ajuntament va rebre un premi Living Labs al febrer

L'Ajuntament ha presentat el Pla Local d'Innovació 2009-2012 en una trobada que s'ha celebrat a Copenhaguen. La delegació santcugatenca ha posat l'accent en la promoció de la sostenibilitat i la transformació dels reptes en oportunitats, i ha explicat que el seu projecte ha captat l'atenció dels participants. A la reunió s'han debatut i compartit experiències sobre serveis i innovació entre les ciutats membres de la xarxa Living Labs, de la que Sant Cugat n'és membre.

Una delegació santcugatenca va viatjar la setmana passada a Copenhaguen per participar a una trobada de ciutats, organitzada per la xarxa internacional Living Labs Global, que treballa en matèria d'innovació. El Pla Local d'Innovació, que defineix unes línies estratègiques que declaren Sant Cugat com una ciutat verda i digital amb una aportació d'idees participativa, va rebre un premi Living Labs a principis d'any.

El regidor d'Innovació, Jordi Puigneró, ha indicat que el Pla Local d'Innovació ha tingut una acollida 'molt positiva' a la trobada de Copenhaguen. Puigneró ha definit el projecte santcugatenc com un exemple de fer política del segle XXI. Són declaracions a Cugat.cat.

Jordi Puigneró

Aquest Pla d'Innovació amb participació ciutadana és una forma de fer política del segle XXI.


La delegació santcugatenca s'ha fixat en projectes que fan referència al medi ambient i la sostenibilitat i, especialment, han trobat interessant una proposta de pagament de la zona blava a través de missatges de mòbil.

Living Labs Global és una xarxa internacional que té per objectiu innovar a escala global en diferents parcel·les per solucionar problemes d'inclusió social, participació ciutadana, serveis urbans i mobilitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.