Les capitals europees, destinació dels santcugatencs pel pont


  • Comparteix:

El sector turístic es recupera pel pont de la Puríssima

El sector turístic es recupera pel pont de la Puríssima

Les agències de viatges han incrementat les vendes respecte el pont de la Puríssima de l'any passat. Les ciutats europees continuen sent la principal destinació dels santcugatencs, escapades a les quals s'han sumat enguany els viatges transatlàntics, segons diverses agències de viatges consultades per Cugat.cat.

El sector es recuperava així de la davallada de vendes que va patir durant el mateix període de l'any passat. Ho expliquen els responsables de les agències El Corte Inglés, Ussía Tours i Viatges Sant Cugat.

Agències de viatges

Sembla que la gent comença a viatjar més. / Hi ha hagut un 'boom' de viatges aquest pont. / S'ha notat l'augment.



Els santcugatencs que han decidit fer les seves sortides des del començament del pont fins dimecres opten per ciutats com París i Londres, i la visita d'altres tradicionals mercadets de Nadal de les ciutats europees. De la seva banda, els viatgers que han allargat el pont fins a finals de la setmana vinent han optat per destins transatlàntics, com el Carib i Nova York.

Les agències han explicat quins són els paquets turístics preferits pels santcugatencs.

Agències de viatges

Londres, París, Canàries, també tinc al Carib. / Els mercadets de Nadal atrauen molt els clients. / Sobretot ciutats europees, s'ha venut també Nova York i el Carib.




Enguany, els santcugatencs no han estat previsors a l'hora de planificar les seves sortides. Segons les agències locals, els clients busquen viatges d'última hora amb l'objectiu de trobar destinacions econòmiques. Contràriament al període estiuenc, les agències no disposen d'ofertes d'aquest tipus pel pont de la Puríssima.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.