Les patrulles mixtes de l'operatiu Grèvol recorren des d'avui els carrers de la ciutat


  • Comparteix:

El dispositiu Grèvol té per objectiu evitar delictes

El dispositiu Grèvol té per objectiu evitar delictes

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra comencen avui un desplegament conjunt per evitar robatoris als comerços de Sant Cugat durant l'època nadalenca. Parelles mixtes de Mossos i Policia Local patrullaran per les zones amb més activitat comercial de la ciutat per intentar que les festes de Nadal es desenvolupin amb 'pau i tranquil·litat'. El dispositiu policial, anomenat Grèvol, també incrementarà els controls d'alcoholèmia als principals accessos d'entrada i sortida de Sant Cugat.

Les patrulles mixtes de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra busquen apropar el servei dels cossos policials a la ciutadania. Per tercer any consecutiu, la presència policial s'incrementarà a determinades zones com l'eix comercial i el Centre Comercial Sant Cugat perquè el ciutadà tingui a l'abast el servei de la policia en qualsevol situació.

Els cossos policials han aconsellat els comerciants que disposin d'un circuit tancat de videovigilància i que no acumulin grans quantitats de diners a les caixes registradores. El sotsinspector de la Policia Local, Àngel Pastor, ha indicat que cal estar alerta amb els bitllets falsos i s'ha de vigilar amb el pagament amb targetes de crèdit. Ho ha dit al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Àngel Pastor

Els comerciants han de comprovar l'identitat de la persona quan paga amb targeta de crèdit.



El responsable local dels Mossos d'Esquadra, Roger Sales, ha indicat que durant l'època nadalenca s'incrementaran els controls de trànsit als accessos estratègics de Sant Cugat.

Roger Sales

Demanem un consum responsable d'alcohol, així que s'incrementaran els controls d'alcoholèmia.





Mossos d'Esquadra i Policia Local també preparen un dispositiu especial per la nit de la cavalcada de reis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.