Triomf aclaparador de l'esport femení als Premis Esport en Marxa


  • Comparteix:

Guardonats dels Premis Esport en Marxa

Guardonats dels Premis Esport en Marxa

La 14a edició dels Premis Esport en Marxa que organitza Cugat.cat certifica un triomf absolut de l'esport femení, que s'ha endut quatre dels nou guardons, entre ells el de millors jugadores de l'any per a les germanes Júlia i Bàrbara Pla. Prop de 300 assistents han assistit a la gran festa de l'esport santcugatenc, que enguany ha acollit la Vil·la Sàbat i que ha comptat amb l'actuació musical de My Beautiful Laundry. Mira la cerimònia a Cugat tv

Èxit organitzatiu i participatiu de la 5a Nit de l'Esport de Cugat.cat, que ha aplegat representants dels diferents clubs santcugatencs, esportistes, entitats i personalitats polítiques de la ciutat.

Un total de nou guardons s'han repartit durant la celebració, entre els que destaquen el de millor esportista de l'any per a les jugadores de rugbi Júlia i Bárbara Pla, el de tota una trajectòria per a l'exjugadora del Club Voleibol Sant Cugat Maria Tortosa, o la millor projecció social, que ha anat a parar a la secció esportiva d'ASDI.

La resta de guardonats són la secció de rítmica del Club Muntanyenc per la seva projecció exterior, la secció d'atletisme per la promoció de la base, el Junior femení d'hoquei herba pel millor equip sènior, el Club Tennis Natació Sant Cugat per la millor direcció esportiva, Tono Cadevall com a millor entrenador i el cadet de futbol del Junior com a millor equip júnior. L'esport femení ha sumat quatre dels nou guardons.

L'alcalde, Lluís Recoder, destaca que aquests premis són un reconeixement a l'esport santcugatenc.

Lluis Recoder

Hi ha hagut molta gent, una gran representació del món esportiu, bon ambient, gent amb il·lusió i, per tant, és un reconeixement a les facetes positives que té l'esport a la ciutat.




Recoder ha aprofitat l'acte per agrair el treball fet durant els seus anys de mandat pels diferents regidors d'Esports. La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, ha coincidit amb l'alcalde a l'hora de destacar 'el caliu' de l'acte i es mostra satisfeta.

Mònica Lablanca

Hem notat el caliu del món esportiu. La gent ha estat a gust i ha gaudit d'aquests premis, que estan consolidats.


Opel Autocugat, Capio Hospital General i 'Diari de Sant Cugat' han patrocinat l'acte. El gerent d'Opel Autocugat, Josep Maria Negre, s'ha sumat a valorar la sintonia existent en el món esportiu de la ciutat.

Josep Maria Negre

Cada any anem millorant. El més important ha estat el caliu que ha fet aquest sopar. Hem aconseguit que tota la gent de l'esport estigui unida.




El director del Capio Hospital General de Catalunya, Xavier Mate, creu que aquests premis fomenten l'esport entre els més joves.

Xavier Mate

És una aposta de futur. És un plantejament que valora el que és important i que premia l'esforç continuat.


El grup My Beautiful Laundry ha amenitzat l'acte amb la seva música. La Vil·la Sàbat ha acollit la 5a Nit de l'Esport, organitzada per Cugat.cat amb el patrocini d'Autocugat, Capio Hospital General de Catalunya i el 'Diari de Sant Cugat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.