Les càmeres de videovigilància no estaran operatives fins al 2011


Temes relacionats

Les càmeres de videovigilància seran una realitat aquest mes ( 9/nov/10)

El projecte de videovigilància segueix endavant tot i l'oposició d'ICV i ERC (19/oct/10)


  • Comparteix:

A la zona comercial comencen a haver càmeres

A la zona comercial comencen a haver càmeres

La posada en marxa de les càmeres de videovigilància als carrers de la ciutat s'endarrereix fins al febrer. No obstant això, després de Reis ja s'hauran instal·lat els 13 aparells que gravaran el centre de Sant Cugat, des del Monestir fins a la plaça de Lluís Millet. La sala de control dels enregistraments s'ubicarà, finalment, a la comissaria Villa Felisa de l'avinguda de Gràcia. El projecte també ha aconseguit una pròrroga fins al febrer per mantenir el finançament del Fons Estatal per l'Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL), de 180.000 euros.

De moment, ja s'han instal·lat quatre de les 13 càmeres de videovigilància que s'emplaçaran a la zona comercial i d'oci de la ciutat. La plaça de Lluís Millet, la cantonada dels carrers Valldoreix i Rosselló, i les places de doctor Galtés i d'Octavià són els escenaris que ja compten amb un d'aquests aparells audiovisuals. En total, són cinc càmeres giratòries i vuit de fixes, totes elles visibles i senyalitzades, que s'estan col·locant gràcies a l'acord entre la Comissió de Videovigilància i el departament d'Interior de la Generalitat.

El projecte vol eradicar els petits furts i robatoris amb intimidació i millorar la seguretat ciutadana. Les càmeres funcionaran les 24 hores del dia i en cap cas no enregistraran l'interior de les botigues ni habitatges, i només seran visualitzades per la Policia Local.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, ha expressat en diverses ocasions que, amb la posada en funcionament d'aquests dispositius, Sant Cugat es convertirà en una ciutat més segura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.