Els mercats municipals participen en la lluita contra l'atur


  • Comparteix:

Interior del mercat

Interior del mercat

L'1% de totes les vendes que es facin divendres de la setmana vinent als dos mercats municipals de Sant Cugat - Pere San i Torre Blanca - es destinaran a finançar projectes empresarials impulsats per ciutadans del municipi que estan a l'atur. Entre d'altres projectes, els diners recaptats serviran per crear una perruqueria masculina d'un santcugatenc de més de 55 anys que en aquests moments es troba sense feina. La jornada està organitzada per la Fundació Acció Solidària contra l'Atur.

Els mercats de Terrassa i Cornellà també participaran a la jornada, que és una prova pilot de la Fundació Acció Solidària contra l'Atur, tot i que només Sant Cugat recaptarà l'1% de les vendes. El cap de Serveis de Comerç de l'Ajuntament, Josep Heredia, ha destacat que els comerciants del mercat han acollit molt bé la proposta, i ha subratllat que la previsió és que el projecte es repeteixi més vegades i a més mercats.

Heredia ha detallat com es gestionaran els diners recaptats.

Josep Heredia

Es donaran microcrèdits per fer microempreses. Un cop retornats els diners, es tornaran a prestar a santcugatencs.


A banda de la recaptació de les vendes directes, també s'habilitaran parades informatives de la proposta pel mercat, que permetran als compradors fer donacions a la fundació.

La Fundació Acció Solidària contra l'Atur va fundar-se el 1981 i, al llarg d'aquests 30 anys, ha concedit sis milions d'euros en microcrèdits per a la creació d'empreses i 6.458 llocs de treball a Catalunya, així com 6,5 milions d'euros més a ajudes per pal·liar necessitats bàsiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.