Intermón proposa regalar solidaritat aquest Nadal


  • Comparteix:

Imatge de la botiga d'Intermón Oxfam al carrer d'Enric Granados

Imatge de la botiga d'Intermón Oxfam al carrer d'Enric Granados

La delegació local de l'ONG Intermón Oxfam anima els santcugatencs a regalar productes de comerç just per aconseguir un Nadal més solidari. Articles de seda vietnamites, ceràmica peruana i bijuteria de l'Índia són alguns dels productes que es poden trobar a la botiga santcugatenca de l'ONG. L'entitat també disposa d'obsequis per regalar als més petits.

Aquests regals de comerç just són una manera d'impulsar socialment i econòmicament les comunitats més desfavorides d'arreu del món ja que és un sistema per introduir al mercat productes creats a països d'Amèrica, de l'Àsia i de l'Àfrica.

El coordinador local d'Intermón Oxfam, Ton Marimon, ha explicat a Cugat.cat que amb aquests regals es fan felices dues persones.

Ton Marimon

Volem que durant el Nadal es facin regals per fer feliç a una persona propera i a una altra més llunyana.



Els productes solidaris es poden aconseguir a la botiga que l'entitat té al carrer d'Enric Granados, al costat del Mercat de Sant Pere, o bé a través de la seva web.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.